Om mig

cropped-Susanne-og-Nia-HAS-201511.jpg

Min mand og jeg fik vores første hund i 1986, det var en labrador. Det var en tilfældighed at det blev denne race. Set med vores øjne var han selvfølgelig en dejlig hund. Vi havde ham i ca. 13½ år.

Da han blev aflivet, var vi enige om at der skulle gå lang tid inden vi skulle have hund igen. MEN vi var ikke i tvivl om hvilken hund vi skulle have – en schæferhund.

Der gik nu ikke lang tid før vi savnede en hund. Efter ca. 14 dage begyndte vi at kikke efter hund på nettet. Vi fandt mange schæferhunde opdrættere der fristede os.

Valget faldt på Kennel Scharmark. Vi udvalgte hurtigt en hvalp og fulgte ham fra han var 3 uger. Vi “døbte” ham Arcos. Vi fik Arcos hjem i maj 1999.

 

I begyndelsen var vi slet ikke interesseret i det der med skuer, avl og lignende. Vi skulle bare have en stor, glad hund til at hygge os med. Når man nu vælger en stor hund, har vi den holdning at den også skal være lydig, og til at stole på. Derfor begyndte Frank, at gå til træning med Arcos. Træningen foregik i Kreds 4 – Roskilde – nu kreds 84, Skovbo.

Opdrætteren, syntes dog at vi skulle prøve at deltage på et par skuer, og pludselig var vi blevet “bidt” af en “gal” schæferhund. Arcos har vi desværre ikke mere.

Det at arbejde med schæferhund blev nu så interessant, at jeg også ville have en schæferhund – valget faldt på Team Dika og her fik jeg en psykisk og fysisk stærk hund, som hed Bondie. Jeg valgte ligeledes at tage opdrætteruddannelsen i Dansk Kennel Klub. Dette med henblik på selv at starte Kennel. Efterfølgende har jeg også taget  den lovpligtige hundeholder uddannelse.

Den 21. december 2001 fik vi så vores Kennelmærke og vi glæder os til at være med til at fremme schæferhundens renommé, samt deltage i avls arbejdet.

 

 

Frank Pedersen

Frank Pedersen
I 2012 valgte vi af forskellige årsager, at min mand, Frank Pedersen udtrådte som medejer af Kennel Team Sufra, hvilket også er meddelt til Dansk Kennel Klub (DKK). Den 27. december 2012 bekræftede DKK min mands ophør af medejerskab af Kennel Team Sufra. Ophør af medejerskab skyldes, om jeg så må sige af politiske årsager.